Dagelijks ventileren is van groot belang!

Dagelijks komt er ruim 10 liter vocht vrij in huis. Dit komt onder andere door de aanwezige bewoners in het huis. Maar ook huisdieren en planten leveren een bijdrage hieraan. Het vocht wat door uitademen vrijkomt, kan stoffen bevatten die op den duur schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Niet alleen bij het uitademen maar ook vocht en geurtjes die vrijkomen tijdens het koken kunnen schadelijk zijn. Verder is ventileren ook een maatregel tegen schimmel. Wanneer er veel vocht in huis is, is er namelijk snel sprake van schimmelvorming. Daarom is het voor een gezonde leefomgeving belangrijk om in huis goed te ventileren.

Ventileren

Ventileren houdt niets anders in dan het vervangen van de lucht in huis. De oude lucht wordt afgevoerd en frisse lucht wordt binnen gelaten. Ventileren gebeurt door het creƫren van een luchtstroom in huis. Uw huis ventileren kan op een natuurlijke wijze, maar ook met behulp van ventilatiesystemen. Benitech kozijnen bieden de perfecte oplossing om uw woning goed te kunnen ventileren. De kiepramen van Benitech kozijnen hebben een extra ventilatiestand die speciaal ontwikkeld is om goed in huis te kunnen ventileren. Ventilatieroosters bieden in sommige situaties ook een oplossing om uw woning te ventileren.

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatie kan heel makkelijk en snel, door bijvoorbeeld ramen te openen. Dit is natuurlijk niet de ideale oplossing voor in de zomer en of winter. Insecten die naar binnen vliegen of warmte wat verloren kan gaan. Tijdens onze kunststof kozijnen actie ontvangt u naast het HR++ glas ook bijpassende vliegenhorren gratis!

Door dagelijks elke ruimte goed te ventileren, voorkomt u gezondheidsproblemen, schimmel en vochtoverlast in huis. Is het kozijn voorzien van roosters? Controleer regelmatig of de roosters in de kozijnen goed openstaan en of ze schoon zijn. U kunt de rooster afnemen met een stofzuiger, om eventuele stofjes te verwijderen.

Hebben uw kozijnen geen ventilatierooster? Of heeft u oude kozijnen die u wilt vervangen?
Benitech heeft mooie en kwalitatieve kunststofkozijnen met een extra ventilatiestand voor de draai kiep ramen. Ook de plaatsing van de kozijnen vindt plaats door Benitech. De Monteurs bij Benitech weten precies wat ze moeten doen!

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/