Waarom kunststof kozijnen?

De afgelopen jaren is de populariteit van kunststof kozijnen flink toegenomen. De tijd dat houten kozijnen de overhand hadden is al lang voorbij. Al jaren kiezen mensen voor de vele voordelen van kunststof kozijnen. Tegenwoordig wordt er bij renovaties vaker gekozen voor kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen. Dit aangezien kunststof meerdere voordelen heeft; niet alleen financieel maar kunststof garandeert hogere isolatiewaardes en minder onderhoud. Ook qua stijl zijn er eindeloze mogelijkheden en de indelingen kiest u zelf. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC, en zijn leverbaar in verschillende maten, vormen en diktes. PVC is een erg duurzaam materiaal en kan grotendeels gerecycled worden.
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het plaatsen van kunststofkozijnen;
• Kunststof kozijnen zijn milieu vriendelijk en gaan tot wel 50 jaar mee. Het materiaal is duurzaam en grotendeels recyclebaar.
• Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig vergeleken met andere soorten. Houten kozijnen moet meerdere malen geverfd worden.
• Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking, zowel warmte als geluid worden met kunststof kozijnen geïsoleerd.
• De kozijnen zijn in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar.
• Bespaar op uw energie rekening, door kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas te plaatsen. Zo houdt u in de winter de warmte in huis en in de zomer het lekker koel.
• Als eigenaar van de woning zijn er vaak subsidiemogelijkheden bij het uitvoeren van twee energiebesparende maatregelen.

Bent u ook geïnteresseerd? Lees hier meer over de voordelen van kunststof kozijnen van Benitech

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/