Dakkapel Renovatie

Heeft u een woning met een dakkapel? Is uw dakkapel er slecht aan toe? Of is uw woning gewoon toe aan een verandering? Een dakkapel renovatie levert niet alleen waardevermeerdering op voor uw woning! Uw woning krijgt een opfrisbeurt. Ook bespaart u een hoop aan energiekosten en onderhoudskosten!

Geniet van maximale isolatie!

Maak van uw huidige dakkapel een zo goed als nieuwe dakkapel met alle voordelen die een dakkapelrenovatie te bieden heeft. Een dakkapel afgewerkt met kunststof heeft een zeer goed isolerende werking, zowel warmte als geluid. Warmte van binnen zal minder verloren gaan. En herrie van buiten is minder te horen. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en het vernieuwen van alle afdichtingen wordt de isolatiewaarde verhoogd.

Weinig tot geen onderhoud!

Na de renovatie van uw dakkapel heeft u vrijwel geen onderhoud meer, kunststof eist immers heel weinig onderhoud. De dakkapel gaat niet rotten en het heeft ook geen verfbeurt nodig.

Heeft u een dakkapel? Is uw huidige dakkapel hard toe aan renovatie? Benitech renoveert graag uw oude dakkapel. Lees hier meer over dakkapelrenovatie.

Waarom Benitech

De nieuwe ramen worden inclusief Inbraak werend hang- en sluitwerk met de Politie Keurmerk Veilig Wonen gemonteerd. De dakkapel wordt gerenoveerd met de zwaarste kunststof materialen. De betaling vindt plaats na montage en u kunt bij Benitech in termijnen betalen. Verder heeft uw dakkapel tot 20 jaar garantie op product en montage.
Vraag nu nog een offerte aan en geniet van de tijdelijk actie; gratis HR++ glas en bijpassende horren.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/