Schüco LivIng

Benitech kozijnen staat sinds 1998 bekend om persoonlijke service, kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Benitech levert en monteert kunststof kozijnen in bestaande particuliere woningen. Bovendien is Benitech een snelgroeiende leverancier van kwalitatieve kunststof kozijnen in heel Nederland. Benitech levert en monteert kwalitatieve kunststof kozijnen van de merken Veka en Schüco.

Schüco

De profielen van Schüco staan voor hoogwaardige kwaliteit. Maar ook aan het design wordt veel aandacht geschonken. Met de kunststof kozijnen van Schüco kunt u genieten van optimaal comfort en veiligheid.

Schüco LivIng

Kortgeleden heeft Schüco haar nieuwe profiel ‘’Schüco LivIng’’ uitgebracht. En ook Benitech levert en monteert dit innovatieve profiel. Dit profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en biedt vele voordelen, zoals veiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid.

Ook Benitech heeft de Schüco LivIng toegevoegd aan het assortiment. Bent u geïnteresseerd in het nieuwe profiel? Lees hier meer over de specificaties en voordelen van Schüco LivIng.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/