088-6001357

Schuco kozijnen

Schuco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren wooncomfort. Schuco mag met recht één van de marktleiders van Nederland genoemd worden. Zoekt u kunststof kozijnen waar u geen onderhoud aan heeft en kozijnen die voor een complete nieuwe en frisse uitstraling van uw woning zorgen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, Schuco is het kozijnprofiel dat u altijd al gezocht heeft! Benitech is officieel leverancier van de bekende merken en al jarenlang de betrouwbare partner voor de aanschaf van Schuco profielen. De kozijnen zijn leverbaar in een breed kleurenscala en zijn zeer onderhoudsarm. Kunststof kozijnen zijn namelijk makkelijk schoon te maken wat water en een klein beetje zeep.

Schuco kozijnen actie

Schuco kozijnen actie bij Benitech! Deze winter krijgt u het HR++ glas, de horren en een offerte gratis voor uw nieuwe kunststof Schuco kozijnen. Hiernaast ontvangt u tijdelijk 15% Btw. korting over de arbeidskosten. De Benitech monteurs werken de kozijnen volledig af en de montage vindt plaats op kunststof stelkozijnen. Eén van onze deskundige adviseurs legt u graag, na een visuele inspectie bij u thuis, uit wat de mogelijkheden en kosten van kunststof kozijnen voor uw woning zijn.

De beste isolatie en afwerking

Schuco kozijnen worden verzwaard met staal voor extra stabiliteit en een zéér lange levensduur. Doordat Schuco kozijnen voorzien zijn van meerkamerprofielen wordt er stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze luchtlaag zorgt voor een hoge mate van geluids- en warmte isolatie in uw woning. Standaard worden de kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas en bijpassende horren. Natuurlijk voldoen onze kozijnen aan de hedendaagse keurmerken zoals o.a. KOMO, SKG**, en het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Naast Schuco voert Benitech ook Veka kozijnen, op beide merken kunststof kozijnen krijgt u 20 jaar garantie.

Uw schuco kozijnen betaalt u pas NA montage

Bij Benitech betaalt u pas NA montage, in de week dat de kozijnen geplaatst worden ontvangt u pas de factuur. Op deze manier weet u zeker dat u nooit voor iets betaalt dat u niet geleverd krijgt! Naast betaling in één keer is het via het Benitech betaalplan mogelijk om in termijnen te betalen. Zo heeft u nu al nieuwe kunststof Schuco kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand! We bespreken graag tijdens een vrijblijvende afspraak met u de voordelen die Benitech u te bieden heeft.

De voordelen van nieuwe Schuco kozijnen:
  • 20 Jaar Garantie
  • Nooit meer schuren en schilderen!
  • Volledig afgewerkt van binnen en buiten
  • Betaling NA Montage
  • Maandelijkse Betaling Mogelijk
  • Nationale Dekking

Informatie over het Schuco Corona profiel vindt u in de volgende pagina. Klikt u op het Schuco logo voor aanvullende informatie over dit specifieke kozijnprofiel.