088-6001357

Kunststof kozijnen: Actie nu 20% korting

Kunststof kozijnen van o.a. Veka en Schuco vindt u bij Benitech. Veka en Schuco kozijnen staan bekend als de marktleiders in de kunststof kozijnenbranche. Benitech profielen en producten behoren gegarandeerd tot de top in de kozijnenmarkt. Kiest u voor Benitech kozijnen dan kiest u voor service, kwaliteit en volledig afgewerkte kunststof kozijnen, zowel van binnen maar ook van buiten. Tijdens onze winteractie kunt u gebruik maken van onze aanbieding 20% korting op uw aankoop.

schuco kozijnen

Kunststof kozijnen zorgen voor een maximale energiebesparing!

Kunststof kozijnen verhogen het wooncomfort

Door te kiezen voor kunststof kozijnen verhoogt u het wooncomfort in uw woning. De hoge isolatiewaardes van de kunststof kozijnen gecombineerd met HR++ glas zorgen voor een aangenaam en behagelijk gevoel in huis. Doordat wij monteren op kunststof stelkozijnen kunnen wij de hoogste isolatiewaardes van Nederland garanderen. Dit is natuurlijk extra aantrekkelijk voor het besparen op uw energierekening, een woning die gerenoveerd is met Benitech kozijnen kan tot wel 30% op de maandelijkse stookkosten besparen! De kozijnen kunnen naast de draai-kiep stand ook in een ventilatiestand gezet worden, zo heeft u uw ramen afgesloten maar ventileert u toch de ruimte.

Extra veilig door toepassen door het PolitieKeurmerkVeiligWonen

Alle kunststof kozijnen zijn verzwaard met staal en het hang – en sluitwerk voldoet voor de extra veiligheid aan de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Zo worden onze extra zware kunststof voor- en achterdeuren standaard voorzien van een vijfpuntssluiting en een op de klink dichtdraaiend slot. Door te werken met de zwaarste kwaliteiten en gecertificeerde monteurs kunnen wij 20 jaar garantie geven op onze kozijnen, deuren en schuifpuien.

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm.

Uw betrouwbare partner waar u pas betaalt NA montage

Bij Benitech kozijnen betaalt u pas NA montage! Wij renoveren eerst uw woning en de betaling volgt pas nadien. Zodra u de zekerheid heeft dat u geleverd hebt gekregen wat er overeengekomen is betaalt u pas de factuur. Via het Benitech betaalplan is er de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen, onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden hiervoor.

Geen onderhoud meer

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, zodra u uw kozijnen afneemt met water en wat zeep dan verwijdert u makkelijk al het vuil. Het schuren en schilderen van uw houten kozijnen behoort tot het verleden en de kosten die u bespaart aan een schilder kunt u nu ergens anders voor gebruiken.

Kwaliteit volgens de hoogste standaarden

Natuurlijk voldoen onze producten, werkwijzes en monteurs aan de strengste Nederlandse kwaliteitsnormen. Zo werken we conform de KOMO-, SKG** en VKG richtlijnen. Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd mede daardoor kunnen we onze hoge kwaliteit blijven waarborgen. Houdt u er trouwens rekening mee dat als er monteurs bij u aan het werk zijn die niet VCA gecertificeerd zijn, u en de monteur(s) nooit verzekerd zijn! Gebeuren er onverhoopt ongelukken dan bent u als woningeigenaar 100% aansprakelijk. Dat zijn situaties die natuurlijk beter voorkomen dan genezen kunnen worden.

Montage en service door heel Nederland

De Benitech montageteams zijn dagelijks door heel Nederland woningen aan het renoveren. Bent u benieuwd naar geplaatste projecten van Benitech kozijnen? Neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling op 088-6001357 of via het invullen van een contactfomulier

In de hierna volgende blokken vindt u een selectie van onze verschillende soorten kozijnen & Hr glas, de productie- & montage en een gedeelte over de keurmerken & kwaliteiten. Naast kunststof kozijnen verkopen wij ook andere producten.

Kijkt u rustig eens verder, zijn er vragen dan horen we graag van u. Via de chatfunctie zijn onze collega’s van Maandag tot en met Vrijdag tussen 9.00 – 12.00 uur en 12.30 en 17.00 direct te bereiken, vindt u het makkelijker om te bellen dan belt u 088-6001357.